Seksipalveluiden konsultti vammaiselle ihmiselle

Nautinto on kaikille saavutettavissa!

Autan vammaista ihmistä löytämään hänelle sopivan seksityöntekijän. Annan opastusta siitä mistä voi löytää maksullista seksiseuraa. Annan tietoa miltä verkkosivulta voi maksullista seksiä hakea.

Huomioi kuitenkin että en anna minkään seksityöntekijän yhteystietoja ja tämän palvelun asiakkaan pitää kyetä itse ottamaan seksityöntekijään yhteyttä. Seksipalveluiden ostaminen ja myyminen on Suomen lain mukaan laillista. Pois lukien paritus, ihmiskauppa, ja seksin ostaminen alaikäiseltä.

Palveluun kuuluu myös opastusta siitä miten olla vastuuntuntoinen seksin ostaja, ja henkilön ensiluokkainen käyttäytyminen seksityöntekijän kanssa. Palveluun sisältyy myös keskustelua aiheeseen ja tuntemuksiin aiheeseen liittyen. Tulen antamaan myös tietoa siitä mikä on paritus ja ihmiskauppa, mikä näiden ero on. 

Tämän palvelun käyttö edellyttää ehdotonta 18 vuoden ikää! Tulen tarvittaessa kysymään henkilön henkilötodistusta mikäli minulla on tunne epäillä henkilön ikää! Nautinnon pesä ei
vastaa itse kokemuksesta seksityöntekijän kanssa.

Tiedän miltä se tuntuu kun ei meinaa saada toisen ihmisen lämpöä ja nautintoa. Nyt toivo on olemassa!

Kaikki palvelut tarjottavissa ympäri Suomen.

Hinnasto

Yhden päivän kokonaispalvelu (sisältää konsultointia ja keskustelua), 350 euroa.
Järjestetään asiakkaan kotona lähikontaktina tai etänä. Suosittelen vahvasti lähikontaktitapaamista parhaan palvelukokemuksen saamiseksi.

Palvelun voivat ostaa myös vammaiset pariskunnat.

Mahdolliset matkakulut sisältyvät hintaan. Mahdolliset majoitukset ei kuulu hintaan.

Maksu tapahtuu laskutuksen kautta.
Kaikkiin palveluihin sisältyy 24 % alv.